„Бас Колелото“ Превръща Играта в Пълно Въртене с Новата Промоция на Sesame!

Взимай всеки ден бонус без депозит от „Бас колелото“

Специално за своите клиенти, Sesame представя иновативна промоция, която ще ви държи в постоянно напрежение. „Бас Колелото“ ви дава възможността да вземете всеки ден бонус без депозит и да се насладите на играта още повече. Подготвили сме разнообразни изненади, които ще направят вашия игрален опит още по-забавен.

Единственото условие за участие в промоцията е да сте направили депозит през последните два дни. Така че, ако имате депозит в понеделник, във вторник и сряда, вие ще можете да избирате бонус без депозит от „Бас Колелото“.

Всички клиенти с депозит в последните 2 дни на Sesame са добре дошли да се включат в промоцията. През периода от 06.11.2023 г. до 30.11.2023 г., всеки ден в профилите на квалифицираните клиенти ще се появява бонус игра „Бас Колело“.

Участието в промоцията е лесно – клиентите могат да се включат, като завъртят анимацията, която се появява след влизане в игралната сметка. След успешно разиграване на бонуса, клиентите имат възможност да получат допълнителни бонуси, които се предлагат в секцията „Моите оферти„.

Наградите включват безплатни завъртания, безплатни залози и бонуси без депозит за различни секции като Казино, Спорт, Спорт на живо, Виртуални и eSports. Важно е да се обърне внимание на правилата и условията за всяка конкретна оферта, които са достъпни в меню „Моите оферти“.

Тази вълнуваща промоция с „Бас Колелото“ ще продължи до 30.11.2023 г., когато ще приключи възможността за спечелване на награди.

Не пропускайте възможността да въртите „Бас Колелото“ и да се наслаждавате на изключителни бонуси всеки ден!