НОВО Безплатно колело на късмета в Palms Bet

Палмс Бет Огласи Започването на Безплатната Колело на Късмета с Шанс за Заплата

Палмс Бет обяви старта на своята нова бонус игра „Безплатно Колело на Късмета – Заплата през цялата 2024 г.“ съгласно последните правила, които са в сила на платформата. Всеки потребител, регистриран на Palms Bet, който отговаря на условията, има възможността да се включи в тази увлекателна бонус игра веднъж дневно.

Казино бонус играта ще се провежда в периода от 16 ноември 2023 г. до 15 януари 2024 г. Всекидневните награди, включително и тези без депозит, в тази игра са общо 5 343, с обща стойност от 1 238 450 лв. Те включват депозит оферти на стойност 13 450 лв. и награди без депозит на стойност 6 525 лв.

Всеки ден в 16:00 ч. един късметлия участник ще бъде изтеглен на томболен принцип и ще получи награда от 1000 лв. под формата на бонус сума с едно превъртане.

За да участва в бонус играта, потребителите трябва да са направили депозит през последните 14 дни преди участието си и да не са ограничени от получаването на оферти. „No Bonus“ потребителите са изключени от участието в бонус играта.

В случай на лимитации по време на промоционалния период, правото на участие на съответния клиент също бива отнето. Лимитирани клиенти ще получат уведомление за това чрез електронна поща до 30 минути след налагането на лимита.

Всеки регистриран потребител на PalmsBet, който не е лимитиран и отговаря на посочените условия, може ежедневно да завърти Безплатното Колело на Късмета и да спечели различни награди, включително участия в томболата за 1000 лв. бонус сума.

С новата бонус игра, Палмс Бет предлага на своите потребители вълнуваща възможност за допълнителни печалби и вълнуващо преживяване в света на залаганията.