Понеделниците винаги са силни при Sesame, защото празно няма!

Всеки Понеделник те очакват безплатни игри от Amusnet!

Sesame обявява нова и вълнуваща промоция за своите потребители под наслов „20 Bulky Fruits“. Специално за всеки понеделник, Sesame предлага до 100 безплатни игри за любимата игра на всички – 20 Bulky Fruits Sesame Edition, предоставени от Amusnet Interactive.

Промоцията предоставя три вълнуващи оферти, които ви позволяват да се възползвате от безплатни игри при всяко депозиране:

  • Депозит от 20 лв. ви дава право на 20 безплатни игри.
  • Депозит от 50 лв. ви осигурява цели 50 безплатни игри.
  • Ако решите да депозирате 100 лв., Sesame ще ви зарадва с цели 100 безплатни игри.

Офертите са достъпни всеки понеделник в раздела „Моите Оферти“ и действат през целия ден, от 0:00 до 23:59 часа.

За да активирате безплатните игри, потребителите трябва да разиграят депозита си поне един път в секцията „Казино“ или „Слот Плюс“. Минималният депозит, който квалифицира за промоцията, е 20 лв. или равностойността им в евро.

Печалбите, реализирани от безплатните игри, се добавят към реалния баланс на потребителя без допълнителни условия за разиграване. За да се възползвате от промоцията, не забравяйте да активирате офертата след успешно депозиране.

Промоцията „20 Bulky Fruits“ е валидна за всички регистрирани потребители на Sesame и предоставя възможност за забавление и печалби през целия период на промоцията, който приключва на 31.12.2025 г.

Не изпускайте възможността да заредите понеделниците си със забавление и шансове за печалба с новата промоция от Sesame – „20 Bulky Fruits“!