Безплатни Завъртания и Големи Награди в Slot Sprint Турнира на Sesame

Sesame обяви старта на вълнуващия Slot Sprint турнир, в който играчите могат да спечелят част от невероятния награден фонд от 100 000 лева. Този уникален турнир предлага възможността да се спечелят големи суми пари всеки вторник и четвъртък, като самият турнир стартира на 28 ноември и завършва на 30 ноември 2023 г.

Slot Sprint турнирът ще се провежда с различни доставчици, за да осигури разнообразие и вълнение. Участието е отворено за всички клиенти на Sesame с регистрирани реални средства. За да се включите в турнира, трябва да направите залог с реални средства на някоя от слот игрите на доставчик No Limit City, като минималният квалифициращ залог е 0.50 лв. или 0.25 евро.

Целта на турнира е да достигнете 1 000 000 точки, като първите 10 участника, които постигнат тази цел, ще спечелят дял от големия награден фонд. Първият ще се радва на невероятните 8 000 лева, а следващите 9 също ще бъдат щедро възнаградени.

Турнирът завършва, когато първите 10 участници достигнат 1 000 000 точки или до края на периода на турнира на 30 ноември 2023 г. Залози с бонус средства не събират точки за турнира, а всички награди представляват бонус средства, които подлежат на условия за разиграване.

Спечелените награди варират от големи парични суми до безплатни завъртания на избрани игри. Победителите на място от 1 до 20 получават бонус средства, като бонусите подлежат на условия за разиграване. Потребителите, класирани на място от 20 до 200, ще бъдат възнаградени с безплатни завъртания на играта Wolf Land: Hold and Win на доставчика Playson.

Не пропускайте възможността да участвате в този уникален турнир и да спечелите големи награди.

Sesame ви кани да ускорите към успеха и забавление в Slot Sprint турнира!