Нов турнир в Sesame: Играй, Залагай и Печели!

Решено е! Slot Sprint ще има всяка седмица до края на декември!

Sesame обявява новия си онлайн турнир, който предоставя вълнуваща възможност за всички клиенти с регистрация и реални средства в платформата. Турнирът започва на 27 декември 2023 г. и продължава до полунощ на 31 декември 2023 г.

Участват всички слот игри в секцията „Казино“ и „Слот Плюс“, като изключение се прави за игрите от категория „Игри на маса“, като Aviator и xRide, които не участват в турнира.

За да участват, потребителите трябва да заложат с реални средства на някоя от участващите игри, като минималният квалифициращ залог е 0.50 лв. или 0.25 евро. Турнирът се провежда във формат на състезание и приключва, ако пет участника достигнат общо 1 000 000 точки.

Събирането на точки зависи от сумата на залога и печалбата, като формулата е следната: сумата на залога * 6 + сумата на печалбата * 2. В случай, че петима участници не достигнат целта, турнирът приключва в 23:59:59 ч. на 31 декември 2023 г., а класирането към този момент става финално.

Общият награден фонд на турнира е 25 000 лв. и се разпределя сред първите 200 участници, както следва:

Бонусите подлежат на условия за разиграване, като трябва да бъдат разиграни в рамките на 5 дни от момента на получаване. Максималният залог, валиден за разиграване на бонуса, е 10 лв. или равностойността му в евро.

Наградите се изплащат в рамките на 24 часа след приключване на турнира, а печелившите потребители могат да активират бонуса си в секцията „Моите оферти“ в Sesame в рамките на 3 дни след изплащането на наградите.

Sesame припомня на участниците, че всички други правила и условия за използването на платформата остават валидни.

Успех на всички участници!