„Експертът“ – Нова Бонус Игра на Palms Bet

„Експертът“ Отвежда Потребителите в Забавна Залагателна Приключение

Популярният онлайн букмейкър Palms Bet обяви старта на новата си бонус игра „Експертът“, предоставяйки възможност за участие на всеки регистриран потребител на платформата. Играта, която стартира на 8-ми януари 2024 г., предоставя участниците с три вида спортни надпревари, обхващащи дневни, седмични и месечни периоди.

Според правилата, всеки потребител, регистриран на Palms Bet, може да участва в „Експертът“, с изключение на тези с наложени ограничения за бонуси и промоции. Важно е да се отбележи, че ако потребител по време на играта получи ограничение, той губи правото си за участие.

Бонус играта се провежда в периода от 9:00 часа на 8-ми януари 2024 г. до 4:00 часа на 1-ви юни 2024 г. и включва дневни, седмични и месечни надпревари. Всеки залог на стойност 5 лева или повече в секциите „Спорт“ и „На Живо“ дава право на участие във всички три вида надпревари едновременно.

Победителите в края на всяко класиране ще спечелят атрактивни бонуси, като дневните награди са в размер на 500 лева, седмичните – 1000 лева, а месечните – внушителните 5000 лева. Всички бонуси ще бъдат предоставяни под формата на бонус сума за секциите „Спорт“ и „На Живо“.

За да изтегли бонус сумата и печалбите от нея, клиентът трябва да направи разигравания на стойност поне един път с минимален коефициент 1.50. Наградите ще бъдат добавени в профилите на клиентите до един час след приключването на съответната надпревара.

Важно е да се обърне внимание, че в „Експертът“ участват само залози, които са резултирани като печеливши. Всички печеливши залози вземат участие спрямо часа на техните уредби, който може да се различава от часа на приключването на съответното спортно събитие.

На страницата на играта всеки потребител ще може да следи водещите коефициенти за деня, седмицата и месеца, както и своя собствен водещ коефициент за съответната надпревара.

Бонус наградите ще бъдат валидни за 30 дни, и ако не бъдат изпълнени изискванията за разиграване в този период, бонусът и печалбите от него ще бъдат премахнати от сметката на клиента. Сумите на всички награди ще бъдат превалутирани към валутата на клиентската сметка, ако тя е различна от валутата на офертата.