Вълнуващо Пролетно Освежаване с Slot Plus: Двойни Бонуси до 200 лв. Чакат Играчите

През пролетта на 2024 година, любителите на онлайн слот игри в България ще имат възможността да се възползват от изключително привлекателната промоция „Slot Plus Refresh“. Тази оферта, валидна от 1-ви до 4-ти април, предлага на играчите уникалния шанс да получат двойни бонуси до 200 лв.

Промоцията е отворена за всички регистрирани потребители на уебсайта www.sesame.bg и предлага на играчите възможността да се възползват от нея до два пъти през промоционалния период. За да участват, играчите трябва да депозират минимум 20 лв. и след това да активират бонуса, който представлява 60% от сумата на депозита, но не повече от 200 лв.

Процесът на участие е лесен и достъпен:

  1. Играчите трябва да влязат в своя акаунт на сайта.
  2. Посещават секцията „Моите Оферти“ и извършват депозит.
  3. Активират офертата след успешния депозит.

Важно е да се отбележи, че бонусът може да бъде използван за залагане на слот игри от определени провайдъри, като 7Mojos, Play Digital IGT, Wazdan и други, в секцията „Слот Плюс“. Също така, има определени условия за разиграване на бонуса, които включват необходимостта сумата на депозита и бонус средствата да бъде разиграна 35 пъти.

Максималната сума, която може да бъде спечелена след разиграване на бонуса, е 10 000 лв., като има ограничения за максималния размер на единичен залог. Важно е да се отбележи, че някои игри не участват в разиграването на бонуса.

Sesame Онлайн“ си запазва правото да променя условията на офертата или да я прекрати по свое усмотрение. За всякакви въпроси или допълнителна информация, клиентите могат да се свържат с отдела за обслужване на клиенти.

Тази промоция представлява страхотна възможност за играчите да се насладят на своите любими слот игри и да увеличат своите шансове за печалба със свежи бонуси тази пролет. Не пропускайте шанса си да се включите в „Slot Plus Refresh“ и да изпитате вълнението от играта с допълнителни средства.