Palms Bet представя: Вълнуващо пътешествие до Дубай с Безплатното Колело на Късмета!

Palms Bet обяви старта на своята нова промоция „Безплатно Колело на Късмета – три екскурзии в Дубай“, която предлага на своите потребители вълнуващи награди и шанс за незабравимо пътешествие. Промоцията ще продължи от 03.04.2024 г. до 06.06.2024 г. и е достъпна за всички регистрирани потребители на www.palmsbet.com, които отговарят на определени условия.

В рамките на промоционалния период, играчите могат да участват веднъж дневно, като завъртат Безплатното колело на късмета. Те имат шанс да спечелят различни награди, включително безплатни завъртания, бонус суми, ваучери за лоялна програма, депозит-оферти за бонус и, разбира се, три екскурзии до екзотичния Дубай.

Освен това, всеки ден в 16:00 ч. ще се провежда томбола, където един късметлия ще спечели 200 безплатни завъртания за играта Aztec Gold 20. Общата стойност на наградите без депозит достига впечатляващите 515 125 лв.

Условието за участие включва направен депозит през последните 14 дни и неограничен достъп до офертите на сайта. Важно е да се отбележи, че „No Bonus“ потребителите не могат да участват в тази промоция.

Palms Bet се грижи за своите клиенти и предлага разнообразие от награди, които да задоволят всеки вкус. Тази промоция не само раздава страхотни награди, но и предоставя възможност за едно незабравимо приключение в Дубай.