Азтекското Злато Чака в Palmsbet: Неустоимо Предизвикателство в Играта ‘Супер Петък с Aztec Gold 20’

Palmsbet въвежда вълнуваща нова бонус игра, „Супер Петък с Aztec Gold 20,“ предлагайки на всички свои регистрирани потребители шанса да спечелят грандиозни награди. Тази допълнителна игра е отворена за участници без наложени лимити в секция „Казино“ на сайта www.palmsbet.com.

Бонус играта стартира на 5-ти април 2024 г. от 10:00 часа и продължава до 26-ти април 2024 г. до 23:50 часа. Играта се провежда под формата на рундове всяка петък, като класираните на първите 50 места играчи разделят награден фонд от 718 лв.

За периода на промоцията ще бъдат раздавани общо 40 208 лв. под формата на безплатни завъртания. Aztec Gold 20 ще бъде изведена в специална категория „Супер Петък“, със специална лента по време на промоционалния период.

Играчите ще се състезават в 14 различни рунда всеки петък, като всеки рунд предлага различни времена за участие. Бонус наградите са за сметка на Организатора и се натрупват чрез печеливши спинове, като максималният брой точки от един спин може да достигне до 5000.

Точките се генерират според печелившия множител, като залозите трябва да бъдат минимум 0.50 лв. за да се отчитат. Наградите под формата на Безплатни завъртания са за Aztec Gold 20, като всяко завъртане е на стойност 0.20 лв.

Позицията на всеки играч в класирането ще зависи от акумулираните от него точки. Наградите на печелившите играчи ще бъдат начислени до един час след края на всеки рунд. В случай, че двама или повече играчи завършат с еднакъв брой точки, те ще получат наградите на конкретната позиция, на която са се класирали.

Palmsbet си запазва правото да промени срока на провеждане на бонус играта, като уведоми участниците предварително. Всеки неразигран бонус в рамките на 30-дневен срок ще бъде заличен от сметката на участника.

Това е изключителна възможност за всеки, който иска да се потопи в магията на азтекските богатства и да се включи в уникалното предизвикателство, което предлага Palmsbet. Време е да се завъртят барабаните и да се търси златото на Азтеките!