Overall
8/10
8/10
 • The Idea - 8/10
  8/10
 • Graphics - 8.2/10
  8.2/10
 • Audio - 7.8/10
  7.8/10
 • Bonus - 7.8/10
  7.8/10
Sending
User Review
0/100 (0 votes)

Играй 7up безплатно – Endorphina демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Описание на играта: Тази игра наподобява старите слот машини с “плодове”. В този слот можете да откриете големи печалби и бонусен кръг.

„7up“ е лесен онлайн слот, които е разработен от Ендорфина игри, която  ви предлага високо качество на играта и шанс да спечелите огромни награди. Тази гейм игра е доста лесна и забавна, която я прави фаворит сред играчите.

Анимациите в тази игра са класически и си приличат страшно много със старите слот машини за „плодове“, макар че повечето от символите са плодове. Слотът има 3 барабана и 5 печеливши линии, което означава, че печалбите са на често. Единствената ви цел в тази игра е да съберете 9 еднакви символи, за да задействате бонус функцията.

7-те играчи

Както ви информирахме в този онлайн слот има 5 линии за плащане, разпределени върху 3 барабана. Фонът е в един цвят, който се изменя в зависимост от печалбите ви, които правите. Барабаните изглеждат така, сякаш са заедно, но всъщност не е така.

В горният десен ъгъл на слота „7up“ има малък бутон с 3 линии, които ви отвежда до всички настройки на играта. Размерът на монетите е от 0.05 до 0.5. Отделно можете да изберете с колко монети да играете, които могат да варират от 1 до 10, което означава, че най-ниският залог е под 5. С бутонът “Линии” контролирате колко реда искате да запазите активни. Имате  и вариант, в които да зададете максималният залог и да кликнете върху “Автоматичен”, при което автоматично завъртате барабаните.

По време на игра ще ви се появяват символи на плодове – портокали, ягоди, грозде, лимони, череши и дини. Други символи са бар, звезди и най-високият е 7up символ.

7up слот функции и бонуси

В повечето казино игри има игрална функция, която присъства и в слот играта „7up“. Тя работи като игра на карти, където слотът има лицева карта и трябва да се кликнете върху една от четирите карти с лице надолу. Идеята е да получите по-добра карта от компютъра. За да започнете, трябва да кликнете върху бутона “Поемане на риск” и да получите шанс за удвояване на печалбите си, което може да достигне до 10 пъти, но ако сгрешите, то тогава губите първоначалната си печалба.

Фактор – тръпка

Разработчиците на игри обичат да добавят специални функции, които да направят техният слот уникален. „7up“ слот може да донесе на играчите си сериозна сума пари. Смисълът на играта е да се получат 9 от един вид символи на всички барабани, след което започва бонусната игра. Имате на разположение 7 опита, за да получите мултипликатора, след което ще ви се умножат всичките победи. Всички символи, които не са множители, се добавят към бонус печалбите. Максималният мултипликатор може да бъде x7. Функцията ще свърши, чак когато използвате всичките си 7 опита или когато получите определен мултипликатор.

Заключение

С две думи „7up“ е лесен слот, с който играчите му могат да се забавляват непрекъснато. Освен това, печалбите ви са гарантирани. При по-голям късмет в бонус функциите можете да спечелите доста сериозни награди, така че си струва да се пробвате. Слот играта е направена уникално и е доста приятна за игра, така че ние я препоръчваме горещо на начинаещите играчи.